Pagan onderwijs zonder winstoogmerk. Klassikaal, digitaal of schriftelijk.

Pagan Pad Klassikaal

Pagan Pad (zie hier voor meer informatie) bieden we klassikaal aan en digitaal. Dit is de pagina over de klassikale variant.

 

Pagan Pad

 

Wat leer je

Op dag één maken we met alle deelnemende studenten een overzicht van wat iedereen graag zou willen leren.

Voorbeelden zijn: de basis van Paganisme, elementenleer, sabbats en esbats, geschiedenis, rituelen, maar ook filosofie, astronomie of kruidenleer.

De tweede les krijg je een map met daarin de lessen die de studenten samen hebben besloten te gaan leren in het leerjaar, en gaan we aan de slag!

 

Pagan Path sluiten we af met een ceremonie op het strand met volle maan.  Deze ceremonie gaat over de toewijding tot jezelf, jouw pad en de liefde voor jezelf, de Aarde en de Kosmos. 

 

Hoe leer je

We geloven in leren door ervaren. Met Pagan Path ben je vooral bezig met activiteiten gericht op het eigen maken van de lesstof en activiteiten om je eigen Pagan benodigdheden te maken. Hierbij is het belangrijk dat we je leren wat allemaal mogelijk is, en niet wat ‘hoort’ of ‘moet’. Je krijgt de vrijheid om zelf te beslissen wat je wilt aanhangen en waar je in gelooft.

Zie het als een nieuwe brug ontwerpen: je krijgt alle gereedschappen en materiaalkennis, maar het is aan jou hoe je de brug wilt vormgeven en uiteindelijk wilt bouwen.

 

Studiebelasting

1 tot 2 uur per week, afhankelijk van je studietempo en de hoeveelheid tijd die je er in wilt steken.

 

Lestijden

12 maanden lang 1 zondag les van 10:00 - 15:00

of

12 maanden lang 1 woensdag les van 10:00 - 15:00

Om 13:00 is er een eenvoudige lunch, gevolgd door de middagmeditatie.

 

Kosten

De kosten zijn 30 euro per maand of 25 euro per maand met draagkrachtkorting. Met 5 studiepunten per keer kan je 2,50 per maand korting ontvangen. Je kan de cursus in één keer betalen, daarbij krijg je 13 euro korting.

Studiebeurs is in overleg.

 

Meer informatie of aanmelden:

info@deoudewegen.nl