Pagan onderwijs zonder winstoogmerk. Klassikaal, digitaal of schriftelijk.

Over het Athena College


Het Athena College voor Paganisme is onderdeel van spiritueel centrum De Oude Wegen (de "DOW" aan de rechterkant van ons symbool). De Oude Wegen vind je hier: www.centrumdeoudewegen.nl

Het doel van het Athena College is om spiritueel / Pagan onderwijs te bieden, schriftelijk via e-mail of via post, digitaal en klassikaal voor een relatief laag tarief of met draagkrachtkorting. Het college heeft geen winstoogmerk. 

De meeste lessen zijn door Oriana van Tergouw geschreven, maar er zitten ook lessen bij van andere docenten. De docent van een bepaald onderwerp staat bij de les geschreven. 

 

De Godin Pallas Athena


De Godin Pallas Athena is de Oud-Griekse Godin van de kunsten, de wijsheid en de strijd. Haar Romeinse naam is Minerva. Pallas Athena representeert helderheid van geest, kalmte in discussie en de elementen Lucht en Ether. 

De uil van wijsheid, kennis en scherpzinnigheid vergezeld Pallas Athena overal. Deze uil vind je terug in het symbool van het Athena College.

Wikipedia


We zijn dankbaar voor de vrij te gebruiken afbeeldingen en iconen die wij op deze website gebruiken en in onze lessen. Deze vinden wij  op unsplash.com en logomakr.com