Pagan onderwijs zonder winstoogmerk. Klassikaal, digitaal of schriftelijk.

Gastenboek

Lees hier de ervaringen van onze studenten. Je bent van harte uitgenodigd om ook jouw ervaring met het Athena College te delen!

Reactie plaatsen

Reacties

Manda
10 maanden geleden

Ik heb een bestelling via de site geplaatst. Het contact over de bestelling verliep heel prettig en het pakket was met zorg en met een persoonlijke touch samengesteld. Heel fijn!

Fran
2 jaar geleden

Ik ben nu 3 maanden bezig met de schriftelijke opleiding 'Animysticus' en geniet met volle teugen!
De cursus is heel mooi opgebouwd met aan het begin van elke les een filosofisch verhaal dat je uitnodigt om jezelf eens onder de loep te nemen, maar op een liefdevolle manier. Nadien volgt dan de les over een bepaald onderwerp. In de cursus worden verschillende spirituele/religieuze tradities belicht en er worden praktijken aangereikt uit al deze tradities. Ook wordt er dieper ingegaan op de geschiedenis van spiritualiteit. Bij de lessen horen zowel schriftelijke als praktijkopdrachten.
Het mooie aan deze cursus en aan Oriana is dat ze niet dogmatisch werkt, ze reikt je dingen aan, maar het is aan jou om te beslissen wat voor jou goed voelt en wat je ermee doet. Ze begeleidt je, denkt mee met je na, maar je voelt je niet onder druk gezet. Ook het delen van taken staat je geheel vrij. Het is echt een opleiding die je voor jezelf doet, voor je eigen ontwikkeling, met Oriana als gids.
Ik kan nu al zeggen dat ik dankzij deze cursus gegroeid ben, dus ik kijk enorm uit naar wat er nog komen gaat!

Susanne Geerlings
2 jaar geleden

Ik heb zowel de kruidenkunde opleiding als de animysticus opleiding gevolgd bij Oriana.
Oriana heeft de cursussen goed mooi en duidelijk opgezet. Deze zijn beide zeer goed te volgen en de begeleiding is geweldig.
Ook na het behalen van mijn kruidenkunde diploma staat Oriana nog steeds voor me klaar als ik met vragen zit. Al met al een echte aanrader