Pagan onderwijs zonder winstoogmerk. Klassikaal, digitaal of schriftelijk.

Lichtwerk-weekenden

Hoe ga ik op trancereis? Hoe communiceer en help ik overledenen? Hoe geef ik Sjamanistische en energetische healingen?
Wat doe ik als er paranormale problemen zijn bij mij of iemand anders? Hoe begeleid ik rituelen?
Wat kan ik doen als de wereld licht nodig heeft?

 

Op al deze vragen en meer geven we antwoord in de Lichtwerk-Weekenden. We gaan aan de slag met theorie, praktijk en. heel belangrijk, persoonlijke en spirituele groei. Overdag is er les, 's avonds is er ontmoeten en vrije tijd. De deelnemers overnachten in de Tempelkamer.

Na het Lichtwerk-Weekend krijg je digitaal of bij De Oude Wegen begeleiding, zodat je het geleerde in praktijk kan brengen en blijven brengen.

Er zijn vier weekenden in het jaar en elk weekend is er plaats voor drie personen.

De wereld heeft meer Lichtwerkers nodig. De wereld heeft jou nodig. Het uiteindelijke doel is om op zo veel mogelijk plekken Lichtwerkers klaar te hebben staan als er heling, licht, liefde en kracht nodig is. 

Daarom zijn de kosten van een weekend zeer laag, onder bepaalde voorwaarden, Voor een Lichtwerk-Weekend staan we open voor mensen die:

  • Het geleerde in praktijk brengen zonder winstoogmerk of zonder wens tot grote winst
  • Het geleerde (mede) inzetten voor mensen met een laag budget
  • Zich toegewijd voelen tot de Aarde en Haar bewoners
  • Mentaal stevig in de schoenen staan en geestelijk stabiel zijn.

 

Het weekend kost 75 euro of 60 euro met draagkrachtkorting. Het koken en de huishoudelijke taken doen we samen en de voorzieningen zijn vrij eenvoudig (toilet, warm water en een keukentje). Verder zit alles bij de prijs inbegrepen.

 

Bij De Oude Wegen hoort er een jaartraining tot Hoeder van Moeder Aarde. Naast Lichtwerk richten Hoeders zich op het belangeloos helpen van mens en dier. De Lichtwerk-weekenden richten zich specifiek op het Lichtwerk. Zie hier voor meer informatie over de Hoeders van Moeder Aarde.

 

Meer informatie of aanmelden:

info@deoudewegen.nl